lauantai 11. joulukuuta 2010

Ghost Voyage, Avenie, Crystalic

Olen piakkoin ottamassa promokuvia Ghost Voyage-nimiselle nousevalle tamperelaispoppoolle. Kun tämä oli esiintymässä Jack the Roosterissa parin entuudestaan tutun bändin (Avenie ja Crystalic) kanssa, päätin suunnata paikalle. Vaikkakin ensimmäisen bändin aloitusaika, 22, tuntui kyllä melko myöhäiseltä arki-illaksi..

Bändilinkit:

Oli yllättävän mukavaa olla kuvaamassa bändejä ainoastaan omasta tahdosta ja omaksi iloksi. Tämä toi kuvaamiseen minusta uutta virtaa ja intoa. Erityisesti tämä näkyi siinä, että jaksoi hyvin väijyä sitä parasta valoa tai kivointa kuvakulmaa. Niinpä viihdyin paikalla loppuun eli puoli kahteen asti, enkä vain ensimmäisen bändin ajan, kuten alunperin oli vähän mielessä.

Valoa oli hyvin vähän, joten liikuttiin ISO3200-6400 maisemissa ja f/1.4-2.0 välillä. Vaikka valoa oli vähän, niin siinä oli silti mielenkiintoisuutta, kun valo/ääni/yleismies Tyni oli niitä ruuvailemassa. 24- ja 85-millisillä kiinteillä mentiin. Ensi kerralla pitänee korviin laittaa vähän järeämpi suojaus, musiikki tuntui lavan edessä olevan todella lujalla.

Ghost Voyage


Taneli/Ghost Voyage


Ghost Voyage


Marko/Avenie:


Avenie:


Lasse/Crystalic:


Crystalic:


Jokunen lisäkuva galleriassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti