tiistai 6. huhtikuuta 2010

Hyhmä!

Jo entuudestaan tuttu Hyhmä otti taas yhteyttä. Uusille promokuville oli tarvetta. Paikaksi he olivat ideoineet Hämyksen lavan Tottijärveltä. Lavan takahuone saatiin lämmitettyä, mutta salin puoli oli kylmillään. Sattuman kaupalla päiväksi osui kevättalven yksi lämpimimpiä päiviä, mutta silti puolet bändistä vilustui melko huolella :D

Bändi kuvasi samana päivänä myös musiikkivideota, ja kun kerran tanssilava oli kyseessä, niin oli melko luontevaa painottaa vähän tuollaista live-otetta. On kuitenkin yllättävän vaikeaa ottaa kuva jossa 1) olisi kunnon soiton meininki 2) sommitelma olisi toimiva 3) valaistus hyvä ja etenkin 4) kaikkien naamat erottuisivat hyvin ja täyttäisivät mahdollisimman suuren alueen ruudusta.

Valaistuksena toimi kolme pikkusalamaa. Yksi edessä (kamerasta katsottuna oikealla ja ylhäällä, sekä kaksi takana. Myös penkin ryhmäkuva on melko samalla setupilla otettu. Ylipäätään mielestäni on mielenkiintoista yrittää luoda valaistuksia, mitkä toimii muutenkin kuin vain yhdestä kulmasta ja yhteen kohteeseen.

Bändin uutta tuotantoa voi kuunnella ja äänestää Radio Rockin Rockstarba-kilpailussa tuolla.

Kaikki kuvat nähtävissä tuolla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti