keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Sakke

Improvisoitu potretti. Yo-talolla käydessäni inspiroiduin tapetin, sohvan ja pöydän yhteispelistä. Hienoa kuviota, linjaa ja ehkä valoakin. Haluaisin kyllä ottaa tuossa paikassa jonkun oikeankin promokuvan. Jollekin muodikkaan kepeälle poppistriolle tämä mielestäni sopisi hyvin. Vapaaehtoiset voipi ilmoittautua! :)

Viime aikoina on nämä BW-kuvat kiinnostaneet taas enemmän ja enemmän. On mielenkiintoista ottaa kuva käsittelyyn ihan raakana, ilman mitään kontrastisäätöjä tai tumman pään leikkauksia. Sitten kuvakanava kerrallaan katsoa, millaista materiaalia löytyy, näistä sekoittelemalla säätää kuva viimeisen päälle kohdalleen. Oma mustavalkoprosessointini on kehitetty Petteri Sulosen menetelmästä.

maanantai 5. lokakuuta 2009

Amoral, Alcoholica, Shadow Will Follow

Sitten viime näkemän Amoralin vokalisti oli vaihtunut. Myös tyyli on vaihtunut askeleen kepeämpään suuntaan. Myös yleisö oli (tosin ehkä osittain johtuen tapahtuman luonteesta, sunnuntai-illan ikärajaton) nuorentunut ja rauhoittunut melkoisesti. Mutta tukat heiluivat komeasti ja kitarat soivat tarkasti.

Shadow Will Follow:


Alcoholica:


Amoral:






Muutama lisäkuva täällä.